KOKO PERHEEN RETKEILYKALENTERI 2020

KOKO PERHEEN RETKEILYKALENTERI 2020

29.90

Koko perheen retkeilykalenteri 2020 on Suomessa suunniteltu, kuvitettu ja painettu A3-kokoinen seinäkalenteri, joka inspiroi niin lapsia kuin aikuisiakin yhdessä retkeilemään luonnon ihmeiden ääreen.

Jokaiselle kuukaudelle on valittu jokin luonnon monimuotoisuutta ja monipuolisuutta kuvastava ilmiö tai yksityiskohta, jonka luonnosta voi kulloinkin löytää. Haluamme innostaa perheitä tutustumaan lähiluontoon ja löytämään sieltä ihmeellisiä asioita: tammikuussa lumesta muodostuneita mitä kummallisempia otuksia, kesäkuussa veden pinnalla taianomaisesti liikkuvia vesimittareita, ja marraskuussa puun latvassa istuvaa teereä - mitä ihmettä se siellä tekee?

Kalenterin on kuvittanut Ilona Partanen. Ilonan työskentelytapa on ainutlaatuinen: ensin hän maalaa maisemat käsin ja lisää sitten yksityiskohdat koneella. Tuloksena on koko vuodeksi väriloistoa - aivan kuten luonnossa!

Teemme yhteistyötä Luonnonperintösäätiön kanssa ja lahjoitamme jokaista myytyä kalenteria kohtaan yhden euron suomalaisen ikimetsän suojeluun. Eurolla suojellaan kaksi neliötä arvokasta ikimetsää.

Quantity:
LISÄÄ OSTOSKORIIN